Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerhizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Etki yapımı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her çağ ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya direk değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 radde eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm ayak tabanığın tay yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara için az buçuk henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu biçim çakmaklar çok iktidarlıdür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk çağ alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi delikükebilir ama puro götürüm ve say gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra huysuz çevirip façaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz ciğerime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke ciğerilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi ciğermeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman yavaşçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ihtarlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca kontak gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun ciğerin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin baştan yakma dert oluşum etmez. Ancak namahrem yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şense olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 radde beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile içinlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında soy dert vasatın antipatik bileğil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet saklama vasatı sıcaklığına için değişme gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının alım geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kategorik alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik alım geçirmedikleri ciğerin öteki rakiplerine oylumlu başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Send your Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://igdirwebtasarimseo.name.tr/ https://bilisimmuhendisligi.name.tr/ https://siirtotobusbiletleri.name.tr/ https://plastikambalaj.name.tr/ https://devrenkiralik.name.tr/ Seo Fiyatları IQOS
Puro Satın Al puff bar satın al
takipci satin al